Non-verbaal enzo

No-nonsense (online) coaching | Nuenen

Nederlandse orde van beroepscoaches Cliëntvolgsysteem Global code of ethics 

Maak een afspraakOver mij

Individuele coaching

Tijdens een individuele coachingsessie gaan we met humor, warmte en uitdaging 60 minuten aan de slag met je probleem of hulpvraag. Tijdens dit uur werk jij hard aan een oplossing. Ik help je terugkijken op de situatie en prikkel je om je zo naar een oplossing te begeleiden. Doordat je zelf tot inzicht komt is de impact van de oplossing vele male groter dan bij traditionele coaching waarbij de coach de oplossing geeft.

Specialisatie in thematieken gericht op…

Faalangst / succesangst

Keuzes maken

Onzekerheid

Werk / privé balans

Perfectionisme

Verveling en bore-out

Relaties

Burn-out klachten

30, 40, 50-ers dilemma’s

Gratis oriëntatiegesprek?

“Ik was sceptisch maar heb de provocatieve coachmethodiek als zeer verfrissend en verhelderend ervaren!”

Wat is provocatieve coaching?

Definitie van het IEP
“​P
rovocatieve coaching en provocatieve therapie zijn vormen van begeleiding die de cliënt uitdagen. De provocatieve coach is qua archetype de nar. Hij zegt dingen die niemand anders zegt, zeker een hulpverlener niet. Hij benadert de cliënt met warmte en waardering. Maar daarbinnen daagt hij hem uit, bijvoorbeeld door zwakke punten uit te vergroten, door absurde verklaringen te geven, door stereotypen te overdrijven, door non-verbaal gedrag clownesk te spiegelen, door de structuur volledig te vergeten, enzovoort. Dit is zo anders, dat de provocatieve coach cliënten kan helpen die niet gedijen op het reguliere dieet van steun, zelfreflectie en advies”

Hoe weet ik of dit de juiste manier van coachen voor mij is?

Dit eigenlijk vrij eenvoudig te beantwoorden. Neem even contact op met mij. Ik leg je dan uit wat je kunt verwachten. En daarnaast weet je pas of het bij je past als je het hebt geprobeerd natuurlijk!

Werk je ook met andere coachmethodieken?

Ja, dat doe ik zeker! Ik heb meerdere coachings methodieken in mijn repertoire. Mocht het klikken in het gesprek maar de provocatieve stijl niet. Dan kunnen we wisselen naar een meer klassieke vorm van coaching, deze is wel (vaak) minder effectief. Ik controleer ook regelmatig of we nog op de goede weg zijn. Jij staat centraal!  

Hoeveel sessie heb je nodig om resultaat te boeken?

Dat verschilt. Ik heb cliënten begeleidt die met een enkele sessie al geholpen waren. Maar dat ligt natuurlijk aan jezelf. Wat je nodig hebt kan ik niet voor je bepalen. Als we klaar zijn, zijn we klaar. We evalueren aan het einde van de sessie waar we zijn gekomen en kijken dan wat de vervolg stappen zijn.

Kan ik ook preventief gecoacht worden?

Preventief coachen is het meest wenselijk. Je sport ook om gezond te blijven maar je mentale gezondheid onderhouden gebeurt maar weinig. Je voelt vaak wel iets wringen. Je kunt je probleem dan al aanpakken, waarom zou je wachten? 

Aanbod

Individuele coaching

Teamcoaching

 

Contact

Non-verbaal enzo
Julianastraat 17
5671 JA NUENEN
info@nonverbaalenzo.nl
+316 57 09 30 59
KvK 63929090

Keurmerk Nederlandse Orde van Beroepscoaches
Global code of ethics
cliëntvolgsysteem: coaching monitor logo