Non-verbaal enzo

Non-nonsens coaching & training | Nuenen

Door mijn uitgebreide ervaring als docent in kan ik maatwerk trainingen verzorgen. Mijn trainingsstijl is interactief en altijd gericht op lekker bezig zijn. Ik zorg voor een veilige sfeer in de groep en als deze ontbreekt maak ik dit bespreekbaar. Hierdoor ben sterk in de omgang met lastige groepen. Ik heb respect voor ieders grenzen, maar als ik een training verzorg zoek ik wel de randen op. Een training volg je immers om iets te leren. Of dat nu over jezelf is of over anderen ik daag je daartoe uit!   

Training in…

Omgaan met weerstand

Communicatie-vaardigheden

Geven van een presentatie

Omgaan met lastige groepen

U

(Non-)verbale communicatie

Digitale vaardigheden

Omgaan met emoties van een ander

Training op maat

“Ik heb veel geleerd! Lekker praktisch en direct toepasbaar. Je hebt mij echt aan het denken gezet”

Ik verzorg ook intervisie voor groepen!

Hoelang duren de trainingen?

Dat hangt af van de vraag en het doel van training. Door mijn ruime ervaring als docent kan ik trainingen verzorgen met meer of minder diepgang afgestemd op de tijd die beschikbaar is. Ook kunnen trainingen over meerdere dagen verspreidt worden. In het oriëntatiegesprek kunnen we bespreken welke doelen je wilt behalen en vervolgens maak ik de training op maat en passend voor de gelegenheid. 

Hoe weet ik of er behoefte is aan een training?

Een training wordt meestal ingezet wanneer meerdere mensen hetzelfde moeten leren. Dat klinkt misschien logisch maar zo wordt het niet altijd gezien. Zie je bijvoorbeeld als leidinggevende dat je personeel tegen problemen aanloopt, neem het communiceren met elkaar. Dan kun je door mij een training laten geven die hen leert om beter te communiceren in theorie en direct oefent in de praktijk. 

Wat is het niveau van de trainingen?

Tijdens het oriëntatiegesprek vraag ik wat het instapniveau is van de doelgroep. Door mijn ervaring als docent kan ik inschatten wat het niveau is. Verder kan ik op de onderwerpen zoals aangeven voor ieder niveau (easy, medium, hard) een training geven. Omdat ik alleen maar maatwerk lever sluit het altijd aan op het juiste niveau.

Verzorg je ook doorlopende trainingen?

Jazeker! Mocht je graag een aantal vaardigheden willen trainen dan kunnen we een trainingstraject maken. In overleg kijken we dan wat en wanneer je iets wilt trainen en plannen dit dan over de periode waarin je het plaats wilt laten vinden. 

Hoe ziet een training van jou eruit?

Een traning van mij is actief! Mijn trainingen zijn altijd gericht op onderbouwde theorie en veel oefenen. De vaardigheden die ik train zijn nu eenmaal het beste en leukste om te leren door te doen. Ik zoek veel interactie op en zet de deelnemers aan het werk.

*Het verzorgen van trainingen en workshops doe ik in principe alleen. Mocht de groepsgrootte het nodig hebben, dan heb ik een aantal vaste gelijkwaardige trainers die mij hierbij ondersteunen.